Aquestes estaran vigents des de l’1 fins al 14 de febrer amb la intenció de no agreujar més la situació epidemiològica actual que ja està molt complicada.

Des de la direcció de l’Escola de Música “EMMA” es decideix prorrogar les mesures preses durant la segona quinzena del mes de gener i que afectaran al funcionament de les classes. Aquestes estaran vigents des de l’1 fins al 14 de febrer amb la intenció de no agreujar més la situació epidemiològica actual que ja està molt complicada.

L’EMMA contemplava aquest escenari https://emmainfo.com/quan-classes-online/, però aquesta setmana a l’escola ja s’han realitzat classes online de manera tant voluntària, com baix demanda dels alumnes i/o pares, com tambe de manera forçosa pels confinaments.

Aquestes mesures han estat consensuades amb cada professor/ra del claustre i pel que respecta a les classes presencials podrien tenir algun canvi sempre que ho demane l’alumne o en el cas d’algun confinament.

Per tant les assignatures que continuen PRESENCIALS són:

 • TROMPETA
 • PIANO
 • PERCUSSIÓ
 • INICIACIÓ MUSICAL
 • BATUCADA INFANTIL
 • LLENGUATGE MUSICAL 1R I 3R

Passen a impartir-ne ONLINE:

 • TROMBÓ
 • FLAUTA
 • SAXO
 • CLARINET
 • LLENGUATGE MUSICAL 2N, 4T I EEPP

Proposta d’actuació per a les classes de Llenguatge musical de 1r i 3r d’Ensenyances Elementals.

Des de la direcció de l’EMMA vos traslladem la proposta d’actuació del departament de Llenguatge Musical i que afecten als cursos de 1r i 3r dels Ensenyaments Elementals del professor Vicent Sanchis Martínez. Aquesta ha estat consensuada i dirigida a facilitar la tasca dels alumnes com la del professor durant el període que va des de l’1 fins al 14 de febrer.

S’estableix una dinàmica de treball adequada a la nova realitat devinguda per la pandèmia de la COVID-19.

L’activitat lectiva es desenvoluparà mitjançant modalitat presencial (si be la situació i normativa ho permeten), amb excepció dels casos següents:

 • Algun alumne/a positiu o en confinament preventiu.
 • Professor amb resultat positiu en els tests o en confinament preventiu.
 • Consens entre la totalitat de les famílies d’alumnes a la realització de sessions no presencials.

La modalitat no presencial implica la realització de classe a distància en format virtual-online, utilitzant aplicacions i/o ferramentes com videotrucades o reunions virtuals de grup. Aquestes deuran ser d’us gratuït i consensuades entre professor, alumnes i famílies.

Agraïm la vostra comprensió i esperem que la situació millore el més prompte possible.

Recordeu que sempre podeu contactar amb els professors i amb la direcció del centre per a qualsevol dubte. Entre tots podem aconseguir que tot vaja millor.

 

Atentament, la direcció del centre.