Aquestes mesures estaran en vigents fins que acabe el mes de gener.

Des de la direcció de l’Escola de Música “EMMA” hem decidit adoptar noves mesures que afectaran al funcionament de les classes. Aquestes estaran vigents des del 18 de gener fins l’1 de febrer amb la intenció de no agreujar més la situació epidemiològica actual que ja està molt complicada.

L’EMMA contemplava aquest escenari https://emmainfo.com/quan-classes-online/, però aquesta setmana a l’escola ja s’han realitzat classes online de manera tant voluntària, com baix demanda dels alumnes i/o pares, com tambe de manera forçosa pels confinaments.

Aquestes mesures han estat consensuades amb cada professor/ra del claustre i pel que respecta a les classes presencials podrien tenir algun canvi sempre que ho demane l’alumne o en el cas d’algun confinament.

Per tant les assignatures que continuen PRESENCIALS són:

 • TROMPETA
 • PIANO
 • PERCUSSIÓ
 • INICIACIÓ MUSICAL
 • BATUCADA INFANTIL

Passen a impartir-ne ONLINE:

 • TROMBÓ
 • FLAUTA
 • SAXO
 • CLARINET
 • LLENGUATGE MUSICAL 2N, 4T I EEPP
 • LLENGUATGE MUSICAL 1R I 3R

Agraïm la vostra comprensió i esperem que la situació millore el més prompte possible.

Recordeu que sempre podeu contactar amb els professors i amb la direcció del centre per a qualsevol dubte. Entre tots podem aconseguir que tot vaja millor.

 

Atentament, la direcció del centre.