Et diexem les imatges de la 6a edició de la “Música al Carrer”

Aquest juny el celebrem amb la Música al Carrer
El divendres 28 de juny l’Escola de Música de l’Agrupació Musical de Manuel va eixir al carrer. Amb aquesta activitat va posar el punt i final al curs acadèmic 2018/19.
Audicions al carrer per a la cloenda del curs:
Carrer Joan Moreno, a l’altura de l’antiga gasolinera

 

Aquest juny el celebrem amb la Música al Carrer
Galeria d’imatges

Des de l’EMMA volem agrair tot l’esforç que comporta el poder realitzar una activitat d’aquestes característiques. Agrair en primer lloc la participació dels alumnes de l’EMMA i també als joves músics (antics alumnes) que ens han donat el seu recolzament en aquesta 6a edició. Agrair als professors/res assistents el seu temps i dedicació a preparar repertoris, assajar-los i com no el participar aquesta calurosa vesprada musical. Enhorabona als pares i mares pel seu suport i per depositar en nosaltres la seua confiança. Gràcies als veïns i veïnes per la seua hospitalitat i pel seu suport de cara a la realització de l’activitat als seus carrers. I per últim, i no per això menys important, agrair a cadascun dels membres de la Junta directiva de l’Agrupació de Manuel la seua aportació, participació i suport perquè tot açò funcione com cal.

Fins la propera…