Et diexem les imatges d’aquest matí, realització de la 5a edició de la “Música al Carrer”

Des de l’EMMA volem agrair tot l’esforç que comporta el poder realitzar una activitat d’aquestes característiques. Agrair en primer lloc la participació dels alumnes de l’EMMA i també als joves músics (antics alumnes) que ens han donat el seu recolzament en aquesta 5a edició. Agrair als professors/res assistents el seu temps i dedicació a preparar repertoris, assajar-los i com no el participar en aquest matí musical. Enhorabona als pares i mares pel seu suport i per depositar en nosaltres la seua confiança. Gràcies als veïns i veïnes per la seua hospitalitat i pel seu suport de cara a la realització de l’activitat als seus carrers. I per últim, i no per això menys important, agrair a cadascun dels membres de la Junta directiva de l’Agrupació de Manuel la seua aportació, participació i suport perquè tot açò funcione com cal.

Fins la propera…


Accedeix a l’àlbum https://flic.kr/s/aHsmhspKjg


Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.