Des de l’EMMA volem agrair tot l’esforç que comporta el poder realitzar una activitat d’aquestes característiques. Agrair en primer lloc la participació dels alumnes de l’EMMA i també als joves músics (antics alumnes) que ens han donat el seu recolzament en aquesta 4 edició. Agrair als professors/res assistents el seu temps i dedicació a preparar repertoris, assajar-los i com no el participar en aquest matí musical. Enhorabona als pares i mares pel seu suport i per depositar en nosaltres la seua confiança. Gràcies als veïns i veïnes per la seua hospitalitat i pel seu suport de cara a la realització de l’activitat als seus carrers. I per últim, i no per això menys important, agrair a cadascun dels membres de la Junta directiva de l’Agrupació de Manuel la seua aportació, participació i suport perquè tot açò funcione com cal.

Fins la propera…

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Totes les imatges