casa-de-la-cultura-alzira
Casa de la Cultura d’Alzira

Aquest cap de setmana van tindre lloc les jornades de formació organitzats per la FSMCV dirigits a mostrar el funcionament de la nova plataforma de gestió per a les SSMM i els seus Centres Educatius. Aquestes es desenvoluparen durant el matí de dissabte a la Casa de la Cultura d’Alzira.

L’objectiu és que l’espai web de la FSMCV es converteixca en un element de comunicació bàsic entre les bandes de música, els seus centres educatius i la població, permetent que les pròpies societats siguen capaços de compartir els seus propis continguts, esdeveniments, informacions i dades de contacte de forma totalment autònoma i sense intermediaris.

fsmcv-logos-1Aquesta nova eina permetrà així complir els acords assolits en l’Assemblea General realitzada a Benicàssim, on es va establir que les dades de les Societats Musicals han d’estar sempre actualitzades. A més, a partir de l’1 de desembre, totes les noves altes de músics en les societats musicals es faran mitjançant l’aplicació web, i tots els futurs tràmits d’aquestes amb la Federació es faran per via telemàtica.

Pel que fa a la gestió dels centres educatius, l’aplicació ens proporciona les ferramentes per poder fer també una gestió actualitzada de les escoles i permetrà el estar en contacte directe amb l’administració via telemàtica.

Nosaltres per la part que ens toca referent a la gestio de l’EMMA, també vam voler ser-hi i ens comprometem a estudiar eixes possibilitats de cara el proper curs.

logo EMMAlog